Tegen de onbeschoftheid van Geert Wilders!

Lang zijn we met zijn allen stil geweest. Bang waren we of murw of we dachten het waait wel over.

Ondertussen had een Volksdemagoog volledige speelruimte en was er geen enkele speler die hem kon, durfde of wilde stoppen. Zijn we allemaal monddood gemaakt door één enkele Man?

Nog geen paar maanden geleden zaten we aan de buis gekluisterd, ademloos kijkend hoe arabische jongeren het op durfden te nemen tegen Despoten die geen tegenspraak dulden. Deze Despoten hebben de grondwet zo aangepast dat ze  alleenrecht van Spreken hebben.

Laten wij het ook zo ver komen dat  slechts één man het voor het zeggen heeft?

We leven met zijn allen in een Democratie. Nog wel. Laten we daar alsjeblieft gebruik van maken.

Op Facebook is een groep gestart met als titel:

Tegen de onbeschoftheid van Geert Wilders!

Sluit je aan! Hoe meer leden, hoe meer stemkracht!

Advertentie

45 thoughts on “Tegen de onbeschoftheid van Geert Wilders!

 1. Ik ben het helemaal met je eens. Die man argumenteert niet, die scheldt en zeikt mensen af, waardoor ze stil vallen van verbijstering en geen weerwoord meer hebben. Het is onbeschaafd, onbeschoft en een parlementariër onwaardig. Dit is proberen te winnen om het winnen, schelden om de boventoon te kunnen voeren, anderen af te troeven en op die manier de baas te kunnen worden. Het is de machteloosheid van een man zonder argumenten. Ik sluit me aan bij deze groep!

 2. Op deze manier kunnen we die kamervoorzitter laten weten dat wij – uiteindelijk met velen neem ik aan – tegen de onbeschoftheid van Wilders zijn.

  • ik las net dat die voorzitter meent dat ze daar de instrumenten niet voor heeft, want het zijn algemene beschouwingen….
   ze vindt dat de kamer de orde zelf moet bewaren alsof zij geen deel van die vergadering uitmaakt….
   dus dan zullen we ons moeten richten tot het hele parlement en eisen dat zij de verstandigsten zijn (wat van oorsprong het idee was, namelijk de verstandigsten kiezen…)

 3. Hij is geestesziek, het is een probleem in hemzelf…ik denk dat hij b.v. zelf graag een moslim wil zijn en daarmee worstelt….maar ja verplicht een geestelijke gezondheidsverklaring ondergaan is kennelijk niet nodig voor kamerleden…wacht maar die opstanding komt wel …..als de tijd rijp is…..deze man háát zichzelf in elk geval……en daarom anderen….

 4. Politiek is een smerig spel, ontdekte ik een paar jaar geleden.
  Wilders gedraagt zich als een jongetje dat gepest is op school, zijn hele lichaamstaal drukt dat uit; een jongetje dat zegt wat hij te zeggen heeft en ondertussen met zijn voet tegen de stoeprand schopt en niemand aan kijkt.Bang!
  Deze hele regering zit er om de eigen belangrijkheid, de één gedoogt de ander, de ander de één.De tijd zal hen leren.
  We kunnen straks, beter stemmen,nu, ons aansluiten bij die groep maar vooral, ons gedragen tegenover iedereen die wij tegen komen op onze eigen plek.

 5. Sorry hoor, maar de reacties hier en het stuk zijn slap geouwehoer.

  Op de eerste plaats: ALLE moslims noemen hem een varken een ongelovige hond, en HIJ is degene met 7/24 bewaking.Wie heeft er dan recht van spreken?
  Hij niet de moslims; die zijn ECHT onbeschoft, die komen hier vreten en noemen degenen waardoor ze geholpen worden varkens en hoeren.

  Daarnaast: wat hij zei in de kamer: daar had niemand weerwoord op; om de simpele reden: het was waar wat hij zei
  Hij zei het niet zo vriendelijk; nou en ? Hoe praat jij over hem? Daarmee heb je je eigen rechten verspeeld.

  Ook de enquette over de minaretten is goed gemotiveerd; en een slordige 70% van de bevolking is het met hem eens.
  Zie AD pol.
  Er zou een referendum moeten komen; maar de stem van het volk-demokratie–dat wil LINKSCH niet

  Wat hij zei was correct en waar en terecht.
  de manier waarop is gerechtvaardigd door mensen met een gore bek over hem zoals hier

  Dus ga knikkeren.
  In de sahara of zo

 6. …iedere vogel zingt zoals ie gebekt is…
  …geen woorden maar daden…
  …de stekker erin laten…

 7. Zouden vrouwen socialer bewogen zijn dan mannen? Of hebben ze meer lef?
  Feit is dat nog toe slechts twee mannen lid zijn van de Groep tegen Wilders onbeschoftheid.

  Kom op stoere mannen, waar blijven jullie?

  • Een Groep tegen Wilders onbeschoftheid lijkt me rijkelijk veel eer voor Blondie.
   Geert zoekt zijn electoraat onder de aanbidders van Pim zaliger en hij spreekt om hen voor zich te winnen hun agressieve en ongemanierde taaltje.
   Wat voor ongure lieden die fortuynisten zijn hebben we kunnen zien bij de begrafenis van P.F.
   Deze mensen zijn goed voor zo’n 25 kamerzetels, niet minder maar ook niet meer, goddank.
   We moeten de geblondeerde poelepetaat naar mijn mening zo weinig mogelijk aandacht schenken, in het parlement moet zeker een meerderheid zijn om hufters de mond te snoeren.

 8. Die onbeschoftheid is normaal in NL taalgebruik.
  Daarnaast heb je kennelijk nog steeds niet gezien dat hij op al zijn punten gelijk had, en dat zijn tegenstanders niets hadden om argumenten te weerleggen.
  Ook met zijn minaretten referendum: 70% van de bevolking wil ze niet.
  Tegen hulp aan griekenland: hij heeft gelijk; waarom moeten we betalen voor criminelen die te lui zijn om zelf te werken en nu nog steeds geen belasting afdragen?

  Hij zit daar om de helft van de bevolking te vertegenwoordigen; en hij deed het goed gister.
  Wat nou onbeschoft?

  Onbeschoft is zoals linkschen idioten over hem praatten, en als ze dusdanig lik op stuk krijgen, dat ze als kleine jongens stil in de hoek zitten, beginnen ze te janken en te zeuren, zoals jij nu doet

  onbeschoft is ook zoals moslims over niet moslims denken en daarnaast wel uit hun ruif vreten.
  does that ring any bells?

 9. Pingback: Ik ben niet tegen Wílders! Ik ben tegen de onbeschóftheid van Wilders! | Jokezelf

 10. Personelijk zie ik in het gebezigde taalgebruik van gister geen enkele onbeschoftheid.
  Volgens algemene omgangsvormen kan de woordkeus nog net door de beugel.
  wel was het niet vriendelijk; maar onvriendelijk is niet onbeschoft.

  Ook van vandaag”doe eens normaal” is een normale geaccepteerde uitdrukking.
  En de turkse premier is een moslimaap; en dat is een vriendelijke beschrijving voor iemand die de moord op de armeniers ontkent, en die de massamoord op de koerden initieerd, met wapens betaald door west europa,via de nato.

  • Over beschaving gesproken, of in elk geval het gebrek eraan, meneer Kletersteeg. Het taalgebruik is niet normaal, maar is schofferend en onbeschaafd. En iemand voor ‘aap’ uitmaken is ronduit onbeschaafd.

   Het taalgebruik in de Kamer moet een voorbeeld zijn voor de mensen in het land. Dan bezig je zulke taal niet.

   • Erdogan voor aap uitschelden is beledigend; jawel, voorde apen.
    Erdogan verdient niet beter; hij ontkent de massamoord op de armeniers en pleegt een massa moord op de koerden.
    De man hoort i het rijtje van stalin, hitler, musolini….

 11. Assyke heb jij een plek op jouw blog waar deelnemers de link van de bijdragen van de schrijfopdracht kunnen doorgeven? Als die (permanente) link op de voorpagina van de OBA zou kunnen staan dan zou dat misschien wel handig kunnen zijn.

  Ik vind het niet gepast om een link te zetten in de reactieruimte van een blog met een totaal ander thema, (ook al ben ik het met de tekst eens 🙂 )

  groet

 12. Jammer inderdaad dat er geen kamerleden het opnamen voor Cohen en wat pittiger weerwoord gaven. Cohen is niet de Grote Gedoger, zoals Wilders tientallen keren herhaalde., De PVV gedoogt di kabinet, met een formeel Gedoog Akkoord, waarmee ze meteen maar even een aantal van hun verkiezingsbeloften cadeau gaven. Andere partijen ondersteunen sommige wetsvoorstellen als ze daarmee in kunnen stemmen. Grote Instemmer zou een betere term zijn.
  De voorzitter kan wel opmerkingen maken, maar het is aan de kamer om maatregelen te nemen.

  • Toen Pim Fortuyn haatzaaiende imams de mond wilde snoeren viel iedereen uit het linkse kamp over hem heen. Immers, je komt dan aan de vrijheid van meningsuiting. Moet blijven kunnen. En nu zou voor Geert Wilders wel een verbod op die vrijheid moeten gelden? Gevaarlijke ontwikkelingen. Ook al ben je het totaal oneens met de tegenpartij, dan nog moet hij het recht houden op het uiten van zijn mening. Dat is namelijk onderdelen van een democratische beschaving. Het grote gelijk is echt niet alleen voorbehouden aan hen die een hekel hebben aan Wilders of diens ideeen. Daarbij, in het vorige kabinet gaf de PvdA nogal wat weg voor de samenwerking met het CDA. En onlangs zagen we GroenLinks instemmen met de Kunduz-missie en de PvdA met het vermaledijde pensioenplan. So far for socialism!

 13. Wat mij opvalt bij het thema, maar ook de reacties is het totale gebrek aan inzicht in de situatie waar sommige mensen moeten leven. In vrijwel onleefbare onveilige buurten, zonder perspectief en met gedwongen pleisters op hun monden. PvdA/Groenlinks en D66 zijn de partijen die ons Nederlanders hebben geleerd niet te praten over de nadelen van de multiculti-samenleving. Was dat niet zo geweest, hadden we helemaal geen behoefte gehad aan mensen als Geert Wilders. Dat een derde van de Nederlandse bevolking daar nu wel op stemt zegt meer over het falende beleid dan over de boodschapper zelf. Natuurlijk hoef je niet alles te zeggen, enige terughoudendheid werkt soms beter, maar aan de andere kant door over de grenzen te gaan krijg je wel aandacht. En die aandacht is nodig. Wie dat niet wil zien kijkt erg beperkt in de rondte, wil niet zien, of voelt veel met de nieuwkomers en wat te weinig voor de oorspronkelijke bevolking van die steden en wijken waar problemen zijn ontstaan. Laten wel wel zijn, er wordt al een jaartje of 20 gewaarschuwd dat het niet zo door kan gaan. Ik heb de sfeer in steden zien veranderen. Ik heb cabaretiers zien dicht slaan na de moord op Van Gogh. Angst voor haatzaaiers, fatwah’s en zo meer. Homo’s worden gepest, nagejouwd, in elkaar geslagen, vrouwen achtergesteld. Wie dat niet ziet, moet het zelf weten. Of de weg van Wilders de juiste is? Ik weet het niet, wellicht niet, maar mss ook wel. Van echt overleg met de moslimgemeenschap is geen sprake. Sommige mensen die uit verre landen komen spreken na tien of twintig jaar wonen hier nog steeds de taal niet. Erdogan, toch ook ene beetje een dictator, wil niet dat Duitse Turken echt integreren in het buurland. En sommige imams zien dat voor de andere moslims in ons land ook niet zitten. Integratie baseert zich op kennis, taal, overnemen van gewoonten en uitwisselen van partners. Nederland is een super-tolerant land, maar kom niet aan de kernwaarden, dan heb je een probleem. En dat probleem is er nu. Wat gaan we nu doen, er echt over praten, of blijven we zwijgend toezien hoe de boel in elkaar draait? Kortom, het vermoorden van boodschappers is niet voorbehouden aan Henk en Ingrid. Volgens mij moeten we daar nog eens goed naar kijken dan…

 14. als je dan toch bezig bent: kijk eens wie als eerste begon; zoals je zult zien, ik REageer altijd.
  Tibosch kan er ook wat van, alleen die heeft als excuus dattie seniel is…
  Dit geldt voor je volgend blog…

 15. Het gaat veel verder in duitsland.Erdogan denkt dat er nu genoeg moslims zijn om steden over te nemen.Hij zegt, de turken zijn nu lang genoeg in DE; we zijn met velen; het is tijd dat de duitsers zich bij ons aanpassen.
  In 1990 waren er zoiets als 18 moskeetjes, nu 119; en de grootste van europa is geplanned in Keulen;moet groter dan de Dom van keulen.
  Wat nou niet willen overheersen?
  Zoals het boek zegt “We verkopen duitsland.”
  Zoals alle leiders in europa zeggen(frankrijk, england duitsland, italie)
  de MC maatschappij is een volkomen mislukking.
  Waarom speelt de islam zo’n grote rol erin?
  Omdat zij de arrogantie en stompzinnigheid hebben te verwachten, dat de rest van de wereld zich bij hun barbarisme aanpast.

  De logische concequentie zijn de onaangepastheid, de criminaliteit, hun asociale gedrag.

  Ik ben ervan overtuigd, dat dat zal exploderen.Er zullen een soort van etnische rellen komen met geweldpleging; veel geweld.De vraag is alleen waneer, en wat het zal triggeren.
  De toestand rondom de turken draagt ook niet bij tot de vrede. Er is een wet kennelijk waardoor de turken niet hoeven te intergreren.
  Ik zou zeggen: negeer die wet.
  Wan wij mogen niks doen om het vinden van werk in de weg te staan; maar wij mogen wel eisen stellen om aan het werk te komen; bv kennen van nederlands; en VOOR aan het werk komen; bv nederlands beheersen om een sociale uitkering te krijgen.

  Op dit moment is het nodig, om primitieve boomapen zoals erdogan op de vingers te tikken, eens wat nader naar de turken te kijken; bv door de kindertoeslag uitbetaald voor koters in Turkije te controleren.
  Bestaan die koters wel? is een leuke vraag.
  Maar ook het kappen van kindertoeslag en WAO voor mensen in turkije is een optie.

  Zeker zou ik de doorzetten: in NL? Dan EEN nationaliteit.
  Geef de NL rechter maar bevoegdheid om op NL gebied een buitenlandse nationaliteit ongeldig te verklaren.

 16. Wat leo zegt, heb ik ook al een paar keer gezegd.Door het stelselmatig negeren van bevolkingsgroepen, is de PVV ontstaan.Als bittere noodzaak.
  Met name de “ruimdenkenden” van linksch–die niks anders zijn dan extreem bekrompen kleinzielige burgermannetjes- hebben een hoog ontwikkelde minachting voor de gewone man.
  Ook de manier waarop er over gewone mensen gesproken wordt bv op de universiteiten- is zeer beledigend.De minachting druipt ervan af.

  Maar het zijn wel deze mensen die het inkomen van die halfzachten verdienen, en dat wordt vergeten.
  Een hond die de hand bijt die hem voert, wordt het veld ingejaagd en afgeschoten.

  Om de titel van het blog:Wlders was niet onbeschoft.Zijn gedrag en woordkeus was binnen de marges.
  Die marges worden NIET bepaald door moslims, linksche idioten; derhalve hebben die geen recht van kritiek.
  ————
  Wat betreft de wijken; ik ben opgegroeid in sommige wijken, alleen wij waren makkelijker: belediging op straat/ je vrouw beledigd? Dan liep er de volgende dag iemand met een paar blauwe ogen of gekneusde ribbetjes.
  Het werkte.

 17. Ik kan niet meer reageren onder het blog hierboven, omdat ik hem afgesloten heb voor reacties.
  Maar ik wil bij deze ook Timmerark een waarschuwing geven.

  Ik vraag je vriendelijk je taalgebruik te matigen als je hier op mijn blog bent.
  Doe je dat niet, dan blokkeer ik jouw reacties zoals ik dat ook van plan ben bij Kletersteeg.

  • ik geef je alleen hier nog antwoord
   je leest niet goed, Leo is het ook niet met me eens en krijgt geen blokkade
   waarom? omdat hij zijn argumenten beschaafd weet te brengen,
   iets wat ik niet van jou kan zeggen, helaas, bovendien wordt je persoonlijk
   en bezigt onaangenaam taalgebruik

   ik heb je reacties lang getolereerd, je hebt van mij eerder waarschuwingen ontvangen
   in tegenstelling tot Timmerark die ik nu voor het eerst verzoek zich te matigen

 18. @Assyke – Voor zover je me kent weet je dat ik altijd op inhoud discussieer en reageer. Ook als ik het ergens niet mee eens ben telt de mening van mijn ‘tegenstanders’ net zo zwaar als de eigen mening. En natuurlijk is dit een zwaar onderwerp en vraagt het enig nadenken voordat je er vol geweld een paar zinnen tegen aan gooit. Belediging past niet bij een open discussie en ik vind dat jij, hoezeer ik het oneens ben met de stelling, van moed getuigt door je zo bloot te stellen aan deze discussies. Complimenten daarvoor. Wellicht kunnen de reageerders gewoon rekening houden met het feit dat we nog steeds in een beschaafd land leven….

 19. Pingback: Ik ben niet tegen Wílders! Ik ben tegen de onbeschóftheid van Wilders! | Jokezelf

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s